Mediapankki

Taidemaalariliiton Teosvälitys tarjoaa maalaustaidetta verkossa ja Kaapelitehtaalla

Maalaustaiteen myyntinäyttely Taidemaalariliiton Teosvälitys järjestetään jälleen verkossa ja Kaapelitehtaalla. Entistäkin kattavammassa valikoimassa on tarjolla 2600 teosta 700 taiteilijalta. Teoksista 1200 tulee esille maaliskuussa Kaapelitehtaalle ja 1400 on verkkomyynnissä.

Teosvälitys käynnistyy 18.2. verkossa osoitteessa teosvalitys.painters.fi. Verkossa voi kymmenen päivää kestävän ennakkomyynnin aikana tehdä teoksista varauksia ja teoksia voi myös ostaa kotiinkuljetuksella. Varatut teokset voi nähdä Kaapelitehtaalla ennen ostopäätöksen tekemistä. Verkkokaupassa sopivaa teosta etsivän apuna on lukuisia suodattimia. Teoksia voi selata mm. tyylin, tekniikan ja värin perusteella. Valtaosa teoksista on verkossa myynnissä 18.4. asti.

Maaliskuussa Teosvälityksen myyntinäyttely Kaapelitehtaalla täyttää yhdeksän päivän ajaksi Merikaapelihallin 3148 neliömetriä maalaustaiteella. Näyttely avaa ovensa yleisölle lauantaina 12.3., ja teoksiin voi tutustua ilman pääsymaksua sunnuntaihin 20.3 asti. 

1970-luvulta lähtien vuosittain järjestetty Teosvälitys on saanut alkunsa Valtion taideteostoimikunnan ja muiden kokoelmien teoshankintatilaisuutena. Yksityisasiakkaita Teosvälitys on palvellut vuodesta 1987. Kaapelitehtaalla tilaisuus on järjestetty 90-luvun alusta lähtien.

Taidemaalariliiton Teosvälitys 2022

Verkossa 18.2.–18.4. Kaapelitehtaalla 12.–20.3.

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Avoinna: ma–pe 12–18, la–su 11–17. Vapaa pääsy.

www.facebook.com/taidemaalariliitonteosvalitys
www.instagram.com/taidemaalariliitonteosvalitys
www.twitter.com/tmliitto

Lisätietoja: Pekka Parviainen
Teosvälityksen projektipäällikkö, Taidemaalariliitto
044 544 4449, pekka.parviainen(a)painters.fi


Taidemaalariliitto

Taidemaalariliitto on Suomen ammattitaidemaalareiden valtakunnallinen järjestö, joka on perustettu vuonna 1929. Jäseniä Taidemaalariliitossa on yli 1500. Liitto työskentelee kuvataiteen edistämiseksi ja kuvataiteilijoiden ammatillisten ja sosiaalisten etujen parantamiseksi. Taidemaalariliitolla on galleria, taiteilijatarvikevälitys ja toimisto Helsingissä. Lisää tietoa Taidemaalariliiton toiminnasta osoitteessa: www.painters.fi


Teosvälitys 2020 & 2021

Valokuvaaja: Pekka Parviainen. Täysikokoinen tiedosto aukeaa kuvaa klikkaamalla

Taidemaalariliiton logo